Preşedintele Braziliei anunţă că nu este infectat cu COVID-19, deşi iniţial a fost anunţat că era confirmat cu noul coronavirus

  • Jair Bolsonaro, preşedintele Braziliei, a anunţat că a fost testat negativ la infecţia cu COVID-19.
  • Iniţial presa a anunţat că şeful de stat ar fi fost confirmat cu noul coronavirus.
  • Rezultatul testului a venit după ce şi secretarul de presă al preşedintelui brazilian s-a îmbolnăvit.
5173 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Braziliei anunţă că nu este infectat cu COVID-19, deşi iniţial a fost anunţat că era confirmat cu noul coronavirus

Sursa foto: Hepta.ro

UPDATE ora 18.30 Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a negat, vineri după-amiază, că ar avea coronavirus, criticând presa care difuzează "ştiri false".

"Testul pentru Covid-19 a ieşit negativ", a transmis Jair Bolsonaro prin Twitter.

"Să nu aveţi încredere în presa care difuzează ştiri false", a subliniat Jair Bolsonaro.

Iniţial, presa relatase că preşedintele Braziliei, a fost testat pozitiv la infecţia cu COVID-19 şi că Bolsonaro ar fi primul şef de stat în această situaţie.

Secretarul de presă al Preşedinţiei Braziliei, Fabio Wajngarten, este confirmat ca fiind infectat cu noul virus.

Potrivit primelor relatări, rezultatul testului a venit după ce şi secretarul de presă al preşedintelui brazilian s-a îmbolnăvit. Fabio Wajngarten a fost testat pozitiv în urma unei călătorii în Statele Unite, acolo unde a făcut parte din delegaţia lui Bolsonaro, primită de Trump la reşedinţa lui din Mar-a-Lago.

Deşi ambii au fost în apropierea lui Wajngarten, atât Donald Trump cât şi vicepreşedintele Mike Pence au refuzat să fie testaţi pentru coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici