Proteste dure la Varşovia. Forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa manifestanţii

  • Un protest împotriva restricţiilor din Polonia a degenerat
  • Forţele de ordine au dat cu gaz lacrimogen pentru a-i potoli pe protestari
  • Polonia a avut peste 13.000 de cazuri de Covid în ultimele 24 de ore
842 afișări
Imaginea articolului Proteste dure la Varşovia. Forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa manifestanţii

Sursa foto: profimedia

Imaginile de la protestul din 10 august s-au repetat sâmbătă în Polonia. Au fost ciocniri violente între forţele de ordine şi protestatari.

Anunţul că preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, este pozitiv cu coronavirus a provocat un val de proteste în Polonia. Oamenii au ieşit în stradă supăraţi pentru noile restricţii impuse de guvern. Au participat la proteste antreprenori, fani din fotbal şi oponenţi ai vaccinului împotriva Covid. Situaţia a degenerat rapid iar forţele de ordine au intervenit în forţă cu gaze lacrimogene.
 
Polonia este a 29-a ţară la numărul de cazuri de coronavirus: 241 de mii. Au fost peste 13 mii doar la ultima raportare pe 24 de ore, într-o zi neagră în care s-a înregistrat un număr record de decese: 179. Cu toate astea, oamenii sunt nemulţumiţi şi acuză Guvernul că blochează economia ţării. Protestele pot înmulţi numărul de cazuri în condiţiile în care mulţi participanţi nu purtau măşti.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici