Rafila despre valul 3 al pandemiei: ”Peste 30 de zile ne aşteptăm la o scădere a cazurilor”

Medicul Alexandru Rafila susţine că numărul românilor infectaţi cu virusul SARS-CoV-2 va începe să scadă peste 30 de zile. Specialistul spune că îşi bazează analiza pe situaţia actuală din spitale.

1787 afișări
Imaginea articolului Rafila despre valul 3 al pandemiei: ”Peste 30 de zile ne aşteptăm la o scădere a cazurilor”

Declaraţia a fost făcută joi, la Aleph News. Alexandru Rafila a vorbit despre valul trei al pandemiei şi a spus că numărul românilor infectaţi cu virusul SARS-CoV-2 va începe să scadă peste o lună.

„Eu cred că vom intra într-o perioadă de descreştere. Mă uit în spital, la ATI. Cred că peste încă 30 de zile va fi o scădere, mai aşteptăm încă o lună de zile”, a spus Alexandru Rafila la Aleph News.

Alexandru Rafila a mai spus că în ceea ce priveşte certificatul verde de călătorie, acesta nu trebuie să producă discriminări.

„Trebuie să existe o facilitate, dar nu trebuie să existe discriminare. Trebuie să se testeze”, a precizat Rafila.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici