Rafturi goale din cauza coronavirusului. Un supermarket din Australia raţionalizează hârtia igienică

  • În contextul panicii create de coronavirus, rafturile s-au golit
  • Un supermarket din Australia a decis să raţionalizeze hârtia igienică
  • Doreşte să vândă 4 pachete / cumpărător
2156 afișări
Imaginea articolului Rafturi goale din cauza coronavirusului. Un supermarket din Australia raţionalizează hârtia igienică

Coronavirus: Un supermarket din Australia raţionalizează hârtia igienică

Miercuri, compania Woolworths a anunţat că va raţionaliza hârtia igienică şi fiecare client va putea cumpăra 4 pachete, în aşa fel încât să aibă acces la produs cât mai mulţi clienţi.

„Măsura va ajuta la creşterea stocurilor”, a anunţat compania într-un comunicat.

Rafturile din supermarket-uri au fost golite de hârtie igienică, în contextul panicii create de răspândirea coronavirusului.

The Guardian mai scrie că tot miercuri, compania australiană care se ocupă de reciclarea hârtiei igienice Who Gives a Crap a anunţat că şi-a golit complet stocurile. Cofondatorul şi directorul executiv al companiei, Simon Griffiths, a arătat pe Twitter că vânzările au crescut de opt ori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici