Rareş Bogdan, despre muncitorii sezonieri strânşi pe aeroport în Cluj: Părem imbecilii planetei

  • Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, despre situaţia de la Cluj: Părem imbecilii planetei
  • Europarlamentarul spune că, dacă tot au venit acasă, să îi păstram şi să dezvoltăm agricultura românească
  • Aproape 2.000 de persoane au venit la Aeroportul Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la muncă în agricultură
17341 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan, despre muncitorii sezonieri strânşi pe aeroport în Cluj: Părem imbecilii planetei

Lider PNL, despre muncitorii sezonieri strânşi pe aeroport în Cluj: Părem imbecilii planetei

Rareş Bogdan, primvicepreşedinte PNL: ”Izolare sau bataie de joc? Alooooooooooooo????? E Stare de Urgenta!!!!!!!!!!!!!!!! Nu se poate asa ceva! De ce mai tinem oamenii in izolare si cerem distantare sociala daca avem astfel de actiuni???? Suntem nebuni chiar toti in tara asta!!!!!???? (...) Daca tot au venit acasa, sa ii pastram si sa dezvoltam Agricultura romaneasca. Aici, producatorii si cultivatorii duc lipsa de forta de munca si noi ne trimitem forta de munca pentru agricultura in Italia si Germania.”

El spune că mai bine autorităţile ar chema marii agricultori romani si producatori/cultivatori să analizeze daca le pot da salarii apropiate cu cele de acolo.

Rareş Bogdan, primvicepreşedinte PNL: ”Nu putem sa importam in continuare patrunjel, ceapa, cartofi, usturoi si drojdie! Parem imbecilii planetei. Si inca ceva, blocaţi acum exportul de cereale si faina! In ultimele 3 saptamani au fost exportate cantitati uriase de faina si cereale prin Portul Constanta.”

Aproape 2.000 de persoane din judeţe din Transilvania şi Moldova au fost în parcarea din faţa Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la muncă în agricultură. Directorul Aeroportului, David Ciceo, a declarat, pentru MEDIAFAX, că în cursul zilei sunt prevăzute 12 curse care pleacă spre destinaţii din Germania - Berlin, Baden-Baden/ Karlsruhe şi Dusseldorf.

Sursă foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici