S-a confirmat. Există o echipă din Premier League care nu va reduce salariile angajaţilor în timpul pandemiei

  • Manchester City este singura echipă din Premier League care nu va tăia salariile angajaţilor, care nu intră în categoria jucătorilor sau staff-ului
  • Fotbaliştii urmează să discute despre modul în care vor fi remuneraţi în timpul pandemiei
  • Cinci formaţii importante din Premier League au decis să îşi trimită angajaţii în şomaj tehnic
540 afișări
Imaginea articolului S-a confirmat. Există o echipă din Premier League care nu va reduce salariile angajaţilor în timpul pandemiei

S-a confirmat. Există o echipă din Premier League care nu va reduce salariile angajaţilor în timpul pandemiei

Manchester City a devenit prima echipă din Premier League care îşi va respecta obligaţiile salariale faţă de angajaţii clubului, care nu fac parte din categoria de jucători sau staff-ul formaţiei. 

Fotbaliştii, în schimb, sunt în discuţii cu cei din conducere. Există două variante una să nu mai fie plătiţi deloc în perioada pandemiei de coronavirus sau să le fie reduse salariile cu 30%. 

"Putem să confirmăm decizia luată de conducerea clubului Manchester City. Nu se va lua măsura recomandată de Guvernul din Anglia, referitoare la trimiterea angajaţilor în şomaj. 

Suntem decişi să ne protejăm angajaţii, meseriile lor şi afacerea noastră şi în acelaşi timp să ne ajutăm comunitatea în această perioadă atât de dificilă pentru toată lumea", se arată în comunicatul celor de la Manchester City.

Cinci dintre cele mai importante cluburi din Premier League au adoptat deja decizia de a-i trimite pe angajaţi în şomaj tehnic, iar staff-ul să le plătească 80% din salarii. Tottenham şi Liverpool, care au declarat că au avut un profit mai mare de 150 de milioane de lire sterline în cele mai recente calcule contabile, au fost printre cele mai criticate cluburi. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici