Ţara care a primit 7 milioane de măşti din China. Aeronava uriaşă a aterizat cu marfa de peste 400 de tone

Polonia a primit materiale medicale din China şi au fost aduse cu cel mai mare avion cargo din lume, Antonov An-225 Mriya. Avionul a aterizat marţi, în aeroportul din Varşovia, capitala Poloniei.

2021 afișări
Imaginea articolului Ţara care a primit 7 milioane de măşti din China. Aeronava uriaşă a aterizat cu marfa de peste 400 de tone

Ţara care a primit 7 milioane de măşti din China. Aeronava uriaşă a aterizat cu marfa de peste 400 de tone

 

Potrivit Daily Mail, aeronava a aterizat pe aeroportul Chopin din Varşovia, marţi dimineaţa, cu o încărcătură care include 7 milioane de măşti şi sute de mii de combinezoane de protecţie. Uriaşa comandă a fost făcut de două firme importante din Polonia, Lotos şi KGHM.
 
Guvernul Poloniei a decretat stare de urgenţă epidemică, a declarat Lukasz Szumowski, ministrul polonez al Sănătăţii. "Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat că avem de-a face cu o pandemie. Astăzi, vom emite o decizie privind instituirea stării de urgenţă epidemică", a afirmat Lukadz Szumowski, citat de site-ul Dorzeczy.pl şi de agenţia de presă Reuters.
 
Măsura va permite Guvernului de la Varşovia să dispună suspendarea unor activităţi de lucru şi să mobilizeze rapid personalul medical. În plus, pot fi impuse restricţii de circulaţie şi pot fi interzise adunările publice.
 
Până în prezent Polonia a înregistrat 7.408 de cazuri de infectări cu COVID-19, dintre care 268 de pacienţi au murit şi 668 s-au recuperat.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici