Ţara care a stabilit un record în privinţa persoanelor vaccinte împotriva Covid. 224.000 într-o singură zi

  • Israelul a vaccinat 224.000 de persoane împotriva Covid-19 într-o singură zi.
  • În Israel, numărul total de persoane vaccinate cu prima doză este de 2,4 milioane, în timp ce 850.000 de persoane au primit ambele doze.
  • Israelul a început campania de vaccinare pe 19 decembrie.
1923 afișări
Imaginea articolului Ţara care a stabilit un record în privinţa persoanelor vaccinte împotriva Covid. 224.000 într-o singură zi
Israelul a vaccinat 224.000 de persoane împotriva Covid-19 într-o singură zi, a scris vineri ministrul Sănătăţii, Yuli Edelstein, pe Twitter, notează dpa.
 
Această cifră, care se referă la ziua de joi, duce numărul total de persoane vaccinate cu prima doză la 2,4 milioane, în timp ce 850.000 de persoane au primit ambele doze.
 
Israelul a început campania de vaccinare pe 19 decembrie şi a progresat într-un ritm de neegalat. În comparaţie, Germania, o ţară cu de nouă ori mai mulţi locuitori, a ajuns la un bilanţ de 1,3 milioane de oameni vaccinaţi cu prima doză şi doar 78.000 au primit rapelul necesar pentru imunizarea completă.
 
Guvernul israelian a comandat din timp un număr suficient de doze de vaccinuri şi a încheiat un acord cu compania Pfizer pentru a furniza în schimb date medicale.
 
Israelul se află în prezent în al treilea val al pandemiei şi a instituit carantina până la sfârşitul lunii ianuarie.
 
Oamenilor li se permite să se deplaseze la maximum un kilometru de casele lor.
 
Vineri, în Israel au fost raportate 7.099 de noi cazuri de infectări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici