Un bărbat din Galaţi a fost vaccinat cu a doua doză AstraZeneca cinci săptămâni mai devreme

  • Un bărbat din Galaţi a cerut să fie vaccinat cu rapelul AstraZeneca mai devreme.
  • Motivul este că pleacă în străinătate şi nu se poate prezenta la rapel.
  • El nu a primit adeverinţa care atestă imunizarea pentru că acest lucru este posibil doar după 14 aprilie, când sistemul poate genera documentul.
3692 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Galaţi a fost vaccinat cu a doua doză AstraZeneca cinci săptămâni mai devreme

Un bărbat din Galaţi a fost vaccinat cu a doua doză AstraZeneca cu cinci săptămâni mai devreme faţă de data programării rapelului, respectiv 14 aprilie.

El le-a spus medicilor că pleacă în străinătate şi nu se mai poate prezenta la programare.

Personalul medical a decis să îi administreze rapelul pentru că, iniţial, instrucţiunile au arătat că rapelul AstraZeneca se poate face după 4-8 săptămâni de la prima doză.

Bărbatului nu i s-a eliberat adeverinţa de vaccinare, acest lucru fiind posibil doar după data de 14 aprilie, când sistemul naţional de evidenţă a vaccinării poate genera documentul.

Bărbatul a primit prima doză a vaccinului AstraZeneca pe 16 februarie, iar rapelul era programat pe 14 aprilie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici