Un chinez de 101 ani s-a vindecat de coronavirus într-o săptămână

  • Un chinez infectat cu noul coronavirus imediat ce a împlinit 101 ani s-a vindecat după o săptămână petrecută în spital.
  • Medic: „Părea foarte energic când a ieşit din spital”, scrie „Daily Mail”.
977 afișări
Imaginea articolului Un chinez de 101 ani s-a vindecat de coronavirus într-o săptămână

Un chinez de 101 ani s-a vindecat de coronavirus într-o săptămână

Chinezul s-a îmbolnăvit imediat după împlinirea celor 101 ani şi a fost internat în spital o săptămână.

Bărbatul a fost externat miercuri din spitalul din Wuhan.

Un medic a spus că bărbatul părea „foarte energic” când a ieşit din spital: „Vorbea des despre soţia sa, în vârstă de 92 de ani. Spunea că trebuie să îşi revină repede ca să poată merge acasă şi să aibă grijă de ea”.

Chinezul vindecat este cu 3 ani mai în vârstă decât precedentul titular al recordului. Cea mai vârstnică pacientă din China infectată cu noul coronavirus şi vindecată a fost o femeie în vârstă de 98 de ani.

Hu Hanying fusese diagnosticată cu infecţie la plămâni şi insuficienţă cardiacă, potrivit presei internaţionale. Femeia a fost externată împreună cu fiica sa în vârstă de 54 de ani, care fusese, de asemenea, infectată cu noul coronavirus.

Cele două femei au fost internate la spitalul Leishenshan din Wuhan, un spital de urgenţă, construit de la zero în doar 12 zile pentru a trata pacienţii cu coronavirus.

Anterior, cel mai bătrân pacient chinez care s-a recuperate era în vârstă de 96 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici