Un general din Iran acuză SUA că s-ar afla în spatele epidemiei de coronavirus

  • Un general din Iran acuză SUA că în urma unui atac biologic asupra Chinei ar fi provocat epidemia globală de coronavirus.
  • Hossein Salami a vorbit despre epidemie după ce numărul deceselor din Iran cauzate de virus a crescut de la 15 la 107.
  • Armata iraniană a construit baraje pe drumurile dintre oraşe pentru a opri extinderea virusului.
4851 afișări
Imaginea articolului Un general din Iran acuză SUA că s-ar afla în spatele epidemiei de coronavirus

Un general iranian acuză SUA că s-ar afla în spatele epidemiei de coronavirus

Regimul închis de la Teheran a fost acuzat de ascunderea cifrelor exacte ale numărului de infecţii,relatează The Sun. Numărul total, raportat de regim, este de 3.513 de infectări. Cifră ce face Iranul a treia ţară ca număr de infecţii după China şi Coreea de Sud.

Generalul Salami, lider al Gărzilor Revoluţionare, a spus că Iranul va înfrânge epidemia.

Este posibil ca virusul să fie o armă biologică care iniţial s-a răspândit în China şi apoi în Iran şi restul lumii", a mai adăugat liderul iranian.

Teorii ale conspiraţiei au circulat intens pe reţele sociale. Multe acuzau SUA că s-ar afla în spatele unui atac biologic menit să destabilizeze economia Chinei. Majoritatea erau asociate cu canale de informare din Rusia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici