Unul dintre giganţii mondiali din retail, nevoit să facă angajări şi să crească salariile: ”Ne confruntăm cu o creştere semnificativă a cererilor”

Pandemia de coronavirus schimbă obiceiurile şi modul de viaţă al oamenilor.

4901 afișări
Imaginea articolului Unul dintre giganţii mondiali din retail, nevoit să facă angajări şi să crească salariile: ”Ne confruntăm cu o creştere semnificativă a cererilor”
Din moment ce majoritatea ţărilor afectate au impus restricţii de deplasare, cei aflaţi în carantină şi autoizolare sunt nevoiţi să îşi mute viaţa online.
 
Pentru a face faţă cererii tot mai mari de cumpărături din mediul online, gigantul Amazon are în plan să angajeze 100.000 de oameni şi să mărească şi salariile. Măsura visează filialele din Statele Unite, Canada şi o parte a Europei.
 
Salariile vor creşte cu 2 dolari pe oră sau echivalentul monedei din ţara respectivă. În prezent, salariul mediu al unui angajat Amazon este de 15 dolari pe oră.
 
”Ne confruntăm cu o creştere semnificativă a cererilor, ceea ce înseamnă că avem nevoie de forţă de muncă în plus, lucru fără precedent pentru noi în această perioadă a anului”, a declarat Dave Clark, directorul de operaţiuni al Amazon.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici