Vaccinurile împotriva COVID-19 dezvoltate de China au ajuns la graniţa României. Ţările unde vor fi testate

  • China National Biotec Group (CNBG) şi Sinovac Biotech Ltd au declarat sâmbătă că patru noi ţări au fost de acord să efectueze teste clinice pentru vaccinul împotriva coronavirusului.
  • Serbia şi Pakistanul se numără printre noile ţări care sunt de acord cu efectuare studiile din fază 3. China caută să testeze vaccinurile în străinătate, deoarece în ţară numărul cauzurilor noi a scăzut.
2369 afișări
Imaginea articolului Vaccinurile împotriva COVID-19 dezvoltate de China au ajuns la graniţa României. Ţările unde vor fi testate

Vaccinurile împotriva COVID-19 dezvoltate de China au ajuns la graniţa României. Ţările unde vor fi testate

Serbia va testa două vaccinuri dezvoltate de unităţile CNBG din Wuhan şi Beijing, iar Pakistanul va testa candidatul unităţii din Beijing, a declarat compania pentru Reuters.

Se aşteaptă ca studiile de fază 3 ale CNBG să implice 50.000 de persoane din aproximativ 10 ţări, a declarat vicepreşedintele CNBG, Zhang Yuntao. Procesele au început deja în Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Peru, Maroc, Argentina şi Iordania.

Zhang a declarat că ţările şi-au exprimat interesul pentru a comanda 500 de milioane de doze combinate de vaccinuri.

CNBG este de aşteptat să poată produce 300 de milioane de doze de vaccin pe an odată ce va actualiza tehnicile de fabricaţie, a spus Zhang.

CoronaVac, candidatul Sinovac, testat în Brazilia şi Indonezia, a obţinut, de asemenea, aprobări din alte două ţări pentru studii din fază 3, a declarat Helen Yang, director senior de strategie globală şi dezvoltare de afaceri la Sinovac. Ea a refuzat să numească ţările, deoarece informaţiile sunt încă confidenţiale.

În timp ce etapa finală a studiilor este încă în desfăşurare pentru a dovedi că vaccinurile sunt sigure şi eficiente, China a autorizat deja vaccinuri de la Sinovac şi CNBG pentru utilizare de urgenţă pentru cei din grupurile cu risc ridicat, cum ar fi lucrătorii medicali.

Câteva zeci de mii de oameni au fost imunizaţi cu CoronaVac prin programul de urgenţă, a spus Yang Sinovac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici