VIDEO. Soluţii extreme pentru bolnavii cu Covid din Italia. Medicii le administrează oxigen în maşină, în parcarea spitalului

  • Persoane din Napoli, Italia, infectate cu SARS-CoV-2 au primit oxigen într-o parcare a spitalului.
  • Angajaţii sanitari au montat tuburi de oxigen pentru a-i trata pe pacienţi cu dificultăţi de respiraţie.
  • Italia a raportat miercuri 33.000 de cazuri noi şi 623 de decese, apropiindu-se de recordul din martie.
916 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Soluţii extreme pentru bolnavii cu Covid din Italia. Medicii le administrează oxigen în maşină, în parcarea spitalului

Profimedia

Persoane din Napoli, Italia, infectate cu SARS-CoV-2 au primit oxigen într-o parcare a spitalului, în timp ce aşteptau în maşinile lor pentru tratament în interior, notează Business Insider.
 
Maşinile şi ambulanţele aflate în linie în afara spitalului Cotugno au fost frecventate de angajaţii sanitari, care au montat tuburi de oxigen pentru a-i trata pe pacienţi cu dificultăţi de respiraţie.
Italia trece prin al doilea val al pandemiei. Ţara a raportat miercuri 33.000 de cazuri noi şi 623 de decese, apropiindu-se de recordul din martie.
 
Ministrul italian de Externe, Luigi Di Maio, a declarat într-o postare pe Facebook că este nevoie de „intervenţie imediată” în regiunea Campania, în care se află oraşul Napoli.
 
Campania se află în zona „galbenă” din cele trei categorii de risc elaborate de autorităţile italiene, ceea ce însemnă că sunt în vigoare doar măsuri minime de carantinare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici