"4,3,2" şi "California Dreamin' (nesfârşit)", la Festivalul de film de la Stockholm

Filmul "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", de Cristian Mungiu, a fost inclus în selecţia oficială a Festivalului de film de la Stockholm (15-25 noiembrie), în timp ce "California Dreamin' (nesfârşit)", de Cristian Nemescu, a fost inclus în secţiunea Open Zone a festivalului.

2 afișări
Imaginea articolului "4,3,2" şi "California Dreamin' (nesfârşit)", la Festivalul de film de la Stockholm

"4,3,2" şi "California Dreamin' (nesfârşit)", la Festivalul de film de la Stockholm

"4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", câştigătorul trofeului Palme d’Or, a fost inclus în selecţia oficială a Festivalului de film de la Stockholm, urmând să fie prezentat în premieră publicului suedez pe 15 noiembrie, la cinematograful Grand, informează Institutul Cultural Român (ICR) Stockholm.

La invitaţia Institutului Cultural Român de la Stockholm, Cristian Mungiu va fi prezent la premieră, pentru a vorbi despre film şi a răspunde la întrebările publicului.

"4,3,2" va mai beneficia de două proiecţii în cadrul festivalului, pe 21, respectiv 25 noiembrie. În Suedia, filmul lui Mungiu a fost achiziţionat de distribuitorul NonStop Entertainment AB şi va intra în cinematografe pe 30 noiembrie.

Un alt film românesc prezentat în cadrul Festivalului de film de la Stockholm este "California Dreamin' (nesfârşit)", al regretatului regizor Cristian Nemescu. Filmul a fost inclus în secţiunea Open Zone şi urmează a fi proiectat pe 15, 16, 19, 20 şi 21 noiembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici