A murit Daryl Dragon. Muzicianul american avea 76 de ani

Daryl Dragon, solistul cunoscut ascultătorilor muzicii din anii 1970 ca jumătate din duoul Captain & Tennille, a murit la vârsta de 76 de ani, în Prescott, statul american Arizona, anunţă platforma Variety.

130 afișări
Imaginea articolului A murit Daryl Dragon. Muzicianul american avea 76 de ani

A murit Daryl Dragon. Muzicianul american avea 76 de ani

Fosta soţie a muzicianului, Toni Tennille, "a fost alături de el când acesta şi-a dat ultima suflare", a declarat Harlon Boll, purtătorul de cuvânt al interpretului.

Daryl Dragon a încetat din viaţă marţi, în urma unei insuficienţe renale, a spus reprezentantul muzicianului.

"A fost un muzician strălucit, cu mulţi prieteni care l-au iubit enorm. Am fost în cel mai bun punct creativ din viaţă în perioada în care eram împreună", a declarat, la rândul său, Toni Tenille.

"Love Will Keep Us Together", piesa care a dat titlul albumului de debut al duoului, a ajuns pe primul loc în topuri pe 1 iulie 1975 şi a câştigat premiul pentru înregistrarea anului la gala Grammy. "Do That to Me One More Time" a fost ultimul lor hit şi a dominat topurile în 1979.

În această perioadă, Captain & Tennille a mai lansat piese ca "Muskrat Love", "The Way I Want to Touch You", "Lonely Night (Angel Face)" şi "Shop Around".

Dragon şi Tennille au divorţat în 2014, după 39 de ani de mariaj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici