Actorul din „Fifty Shades of Grey”, la spital cu suspiciune de atac de cord cauzat de o omidă

Actorul Jaime Dornan, cunoscut din filmul „Fifty Shades of Grey”, a ajuns la spital crezând că suferă un atac de cord.

327 afișări
Imaginea articolului Actorul din „Fifty Shades of Grey”, la spital cu suspiciune de atac de cord cauzat de o omidă

Actorul din „Fifty Shades of Grey”, la spital cu suspiciune de atac de cord cauzat de o omidă

Se crede că incidentul suferit de Jaime Dornan a fost cauzat de firele de păr de pe insecte, parte a mecanismului lor de apărare împotriva prădătorilor. Prietenul starului din „Fifty Shades of Grey”, prezentatorul Gordon Smart, a suferit şi el aceleaşi simptome în acelaşi timp.

Cei doi băuseră vin şi cocktailuri cu o zi înainte, la o partidă de golf, în timp ce se bucurau de vremea caldă din Peninsula Iberică. Ulterior amândoi s-au îmbolnăvit şi au ajuns la Urgenţe.

„Jamie a spus: „Doamne fereşte. Gordon, la aproximativ 20 de minute după ce ai plecat, mi-a amorţit braţul stâng”, a declarat Smart pentru podcastul The Good, the Bad and the Unexpected. „Mi-a amorţit piciorul stâng, mi-a amorţit piciorul drept şi m-am trezit în spatele unei ambulanţe”.

Actorul, cunoscut pentru rolul său din seria de filme erotice „Fifty Shades of Grey”, a experimentat simptome similare în timp ce juca golf în 2023 şi, potrivit lui Smart, se poate considera norocos că va scăpa de aceasta încă în viaţă.

Smart, care a avut parte de aceeaşi sperietură şi fiind fiul unui medic, a început să intre în panică atunci când a simţit furnicături în membre după ce a intrat şi el în contact cu una dintre omizi.

Omizile sunt comune pe terenurile de golf din sudul Portugaliei şi au ucis câini şi au provocat stopuri cardiace la bărbaţi de 40 de ani.

Cei doi au fost trataţi şi au plecat bucuroşi că a fost doar o sperietură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici