Actorul Jamie Foxx se află încă în spital după ce a suferit o „urgenţă medicală gravă”

O sursă apropiată actorului a spus că .acesta „are nevoie de toate rugăciunile şi urările de bine pe care le pot aduna fanii săi”, potrivit NME.

1230 afișări
Imaginea articolului Actorul Jamie Foxx se află încă în spital după ce a suferit o „urgenţă medicală gravă”

Actorul Jamie Foxx se află încă în spital după ce a suferit o „urgenţă medicală gravă”

Actorul premiat cu Oscar se află în prezent la o unitate medicală din Georgia, unde este ţinut sub observaţie, potrivit unor informaţii din SUA.

Detalii despre starea lui Foxx nu au fost dezvăluite, dar o sursă apropiată actorului a declarat pentru TMZ că acesta „are nevoie de toate rugăciunile şi urările de bine pe care le pot aduna fanii săi”.

Veştile despre urgenţa medicală a lui Foxx au fost împărtăşite pe Instagram de fiica sa, Corinne Foxx, pe 12 aprilie. Ea nu a precizat cauza urgenţei sale medicale.

„Am vrut să împărtăşim faptul că, tatăl meu, Jamie Foxx, a suferit ieri o complicaţie medicală. Din fericire, datorită unei acţiuni rapide şi a unei îngrijiri deosebite, el este deja pe calea de a se recupera”, se arată în postare, care arată un scris alb pe un fundal negru.

„Ştim cât de iubit este şi apreciem rugăciunile voastre. Familia vă cere intimitate în această perioadă. Multă dragoste, Familia Foxx”.

Actorul - care este recunoscut pentru rolurile sale din Django Unchained al lui Quentin Tarantino şi din franciza Spider-Man - filma un film în Atlanta când i s-a făcut rău. Deşi puţine explicaţii au fost oferite oficial, unele publicaţii, inclusiv TMZ, sugerează că Foxx a fost dus pentru prima dată la spital marţi (11 aprilie).

Filmul la care Foxx lucra în acel moment era o comedie viitoare, realizată pentru Netflix, numită Back In Action. Filmul o are ca protagonistă şi pe Cameron Diaz şi va fi primul film în care va apărea de la retragerea sa, în urmă cu aproape un deceniu.

Anterior, cei doi au lucrat împreună în filmele Annie (2014) şi în drama sportivă Any Given Sunday (1999). În Back In Action vor mai juca Andrew Scott şi Jamie Demetriou.

Foxx, în vârstă de 55 de ani, a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în 2005 pentru interpretarea pianistului şi cântăreţului Ray Charles în filmul biografic Ray. De asemenea, a fost nominalizat pentru cel mai bun actor în rol secundar în acelaşi an, pentru rolul său din drama Collateral.

În octombrie anul trecut, Kanye West a dezvăluit că i-ar plăcea ca Foxx să îl interpreteze pe el dacă s-ar realiza vreodată un film despre viaţa sa. Aici, rapperul a confirmat alegerea pe Instagram şi a spus despre Foxx că este „unul dintre cele mai mari genii”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
jamie foxx,
spital,
actor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici