Ai un iPhone 4? Uite ce ţi s-ar putea întâmpla - FOTO

Posesorii de telefoane iPhone 4 ar trebui să fie îngrijoraţi din cauza întâmplărilor petrecute cu un asemenea model, care a creat un adevărat moment de panică.

1247 afișări
Imaginea articolului Ai un iPhone 4? Uite ce ţi s-ar putea întâmpla - FOTO

Ai un iPhone 4? Uite ce ţi s-ar putea întâmpla (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un iPhone 4 a creat un adevărat moment de panică printre pasagerii unui avion comercial din Australia în timp ce zbura de la Lismore la Sydney, scrie dailymail.co.uk.

Un nor de fum dens a activat alarma avionului, creând un moment de panică printre pasageri. Din fericire nu era vorba de o defecţiune tehnică a avionului, ci de telefonul unui pasager, un iPhone 4, care a explodat din senin.

Bateria smarphone-ului s-a încălzit brusc, iar în scurt timp a explodat, în incident nefiind rănită nicio persoană. Încă nu se ştie dacă este vorba despre modelul iPhone 4 sau de noul lansat 4S.

Compania Apple nu este străină de astfel de plângeri, calitatea şi siguranţa bateriei dispozitivului fiind puse la îndoială cu diferite ocazii.

De asemenea, nu este prima dată când un model iPhone explodează. Acest lucru s-a mai întâmplat şi cu alte ocazii. Anul trecut, în Franţa, un iPhone 3 a explodat în timp ce proprietarul scria un mesaj, în condiţiile în care în luna martie a aceluiaşi an, compania Apple a fost chemată în instanţă de mama unui adolescent de 15 ani, căruia i-a expodat telefonul în buzunar, provocându-i arsuri pe picior. La începutul acestui an, în Norvegia, o femeie a rămas fără un iPhone 4 după ce acesta a explodat în timp ce rula o melodie. Apple susţine că acest lucru s-a întâmplat pentru că a fost folosit la temperaturi foarte scăzute. În apărarea sa, Apple susţine că problema constă în presiunea externă exercitată asupra aparatelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici