Alexandru Tomescu, singurul violonist înscris până luni în concursul pentru Stradivarius Elder

Violonistul Alexandru Tomescu este singurul candidat care s-a înscris până luni la concursul organizat pe 7 septembrie, de Artexim pentru darea spre folosinţă a viorii Stradivarius Elder 1702, cedată în luna martie Ministerului Culturii şi Cultelor (MCC) de către familia lui Ion Voicu.

7 afișări
Imaginea articolului Alexandru Tomescu, singurul violonist înscris până luni în concursul pentru Stradivarius Elder

Alexandru Tomescu, singurul violonist înscris până luni în concursul pentru Stradivarius Elder

Ministrul Culturii şi Cultelor, Adrian Iorgulescu, a anunţat în luna iulie că vioara Stradivarius Elder 1702, cedată în luna martie MCC de către familia Voicu, va fi dată spre folosinţă unui violonist român cu vârsta cuprinsă între 25 şi 45 de ani, în urma unui concurs organizat pe 7 septembrie, în cadrul Festivalului "George Enescu".

Potrivit Regulamentului de concurs, cei interesaţi să cânte pe vioara care i-a aparţinut lui Ion Voicu au putut să-şi depună candidaturile până pe 20 august la Artexim. Regulamentul de concurs nu precizează însă ora până la care se pot face înscrierile candidaţilor, fapt pentru care se pot depune dosare până la încheierea zilei de muncă, respectiv ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici