Amaro Del concertează în cadrul festivalului DiversiFest (Galerie Video)

Viţa de Vie, Connect-R, Sarmalele Reci şi Amaro Del concertează, sâmbătă, în parcul Tineretului din Bucureşti, în cadrul festivalului DiversiFest, organizat de Romani Criss, în parteneriat cu Forumul Naţional de Dezbateri ARDOR.

22 afișări
Imaginea articolului Amaro Del concertează în cadrul festivalului DiversiFest (Galerie Video)

Amaro Del concertează în cadrul festivalului DiversiFest

În cadrul DiversiFest va fi prezentat şi un recital de muzică africană, susţinut de trupa Gloria, dansuri populare prezentate de formaţia de dansuri Bogáncs, dans cu copiii din trupa Sweet Girls, parada modei cu costume din Asia şi Africa, dar şi expoziţii de fotografie, concurs de graffiti, expoziţie de produse de vestimentaţie şi accesorii africane şi proiecţii de filme.

"DiversiFest înseamnă să afli mai multe, să cunoşti, să simţi şi să gândeşti, să vezi şi să auzi despre şi alături de minorităţile din România şi/sau grupurile dezavantajate - romi, evrei, maghiari, albanezi, refugiaţi, macedoneni, comunitatea LGBT, persoane infectate cu HIV/SIDA, persoane cu dizabilităţi, copii, femei", susţin organizatorii.

Festivalul face parte din proiectul "Tinerii vs. discriminare" finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

Proiectul "Tinerii vs. discriminare" are ca scop aducerea în atenţia a peste 3.000 de elevi din 30 de licee din ţară a problemelor pe care fenomenul de discriminare le implică şi generează şi organizarea de conferinţe, dezbateri şi competiţii pe tema discriminării.

 

Amaro Del - "Terdy Shatra"

Amaro Del - "Ked Somas Matu"

Amaro Del - "Johnny Guitar"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici