Anca Parghel, înmormântată în aplauzele admiratorilor

Cântăreaţa Anca Parghel a fost înmormântată, duminică, pe Aleea Artiştilor din Cimitirul Bellu din Capitală, în aplauzele a circa 200 de persoane, fani, prieteni, apropiaţi şi membri ai familiei.

896 afișări
Imaginea articolului Anca Parghel, înmormântată în aplauzele admiratorilor

Câteva zeci de persoane, alături de familia Ancăi Parghel, la slujba de la Mănăstirea Radu Vodă

Convoiul funerar a sosit la Cimitirul Bellu în jurul orei 15.30, fiind aşteptat de circa o sută de persoane.

După o scurtă slujbă ţinută în apropierea bisericii, cortegiul funebru, în frunte cu soborul de cinci preoţi, a dus corpul neînsufleţit al Ancăi Parghel pe ultimul drum, până la locul de veci de pe Aleea Artiştilor din Cimitirul Bellu.

La locul unde îşi va petrece veşnicia, Anca Parghel a fost aşteptată de alte câteva zeci de persoane.

După slujba de înmormântare, sicriul cu trupul neînsufleţit al artistei a fost aşezat în locul de veci, în aplauzele celor prezenţi pentru a-i aduce cântăreţei un ultim omagiu.

Convoiul funerar care a condus-o pe Anca Parghel pe ultimul drum a venit de la Mănăstirea Radu Vodă, unde trupul neînsufleţit al artistei a fost depus sâmbătă dimineaţa şi unde, duminică, începând cu ora 14.00, a avut loc o slujbă religioasă care a precedat înmormântarea.

La slujba de la Mănăstirea Radu Vodă au fost prezenţi câteva zeci de prieteni şi admiratori ai artistei, alături de familia acesteia. Anterior, în cursul zilei de sâmbătă, numeroase persoane au vizitat catafalcul pentru a-i aduce un omagiu cântăreţei.

În timpul slujbei de la Mănăstirea Radu Vodă, oficiată de un sobor de cinci preoţi, la căpătâiul Ancăi Parghel s-au aflat tot timpul cei doi fii ai acesteia, Tudor şi Ciprian, alături de tatăl lor, fostul soţ al artistei. În jurul sicriului artistei au fost depuse zeci de flori şi coroane colorate.

Anca Parghel suferea de cancer ovarian, cu care a fost diagnosticată în iunie 2008.

Ea a murit vineri dimineaţă, la vârsta de 51 de ani, la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde era internată la secţia de terapie intensivă.

Citeşte şi:

Cântăreaţa Anca Parghel a încetat din viaţă

Un ultim omagiu, adus Ancăi Parghel (Video)

O stradă din Câmpulung Moldovenesc se va numi "Anca Parghel"

Artişti români au evocat personalitatea Ancăi Parghel

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici