Avanpremiera filmului "Restul e tăcere", de Nae Caranfil, pe 6 martie

Filmul "Restul e tăcere" de Nae Caranfil, o poveste despre relaţia conflictuală regizor-producător, inspirat de primul lungmetraj românesc realizat în 1911-1912, numit "Independenţa României", va rula în avanpremieră, pe 6 martie, la Bucureşti şi Cluj, transmite MediaPro Distribution.

30 afișări
Imaginea articolului Avanpremiera filmului "Restul e tăcere", de Nae Caranfil, pe 6 martie

"Restul e tăcere", de Nae Caranfil, din 6 martie

"Restul e tăcere" de Nae Caranfil este o poveste adevărată. Grig, în vârstă de 19 ani, este fiul unui foarte popular actor român de la începutul secolului trecut. Dar propria sa reputaţie este cumva dezamăgitoare. Prea scund pentru scenă, prea timid cu femeile, prea excesiv în ceea ce priveşte stilul de viaţă, este pe punctul de a face o ultimă greşeală, lucru de neiertat în ochii tatălui său: regizarea unui film. El vrea ca acesta să fie cel mai mare, cel mai lung, şi cel mai spectaculos film făcut vreodată. Leon, cel mai excentric proprietar funciar din ţară, devine finanţatorul lui Grig. Însă, în mod succesiv, Leon va deveni şi protectorul, profesorul, tatăl înlocuitor, partenerul trădător şi duşmanul pe viaţă al lui Grig.

Din distribuţie fac parte Marius Florea Vizante, Ovidiu Niculescu, Mirela Zeta, Gruia Sandu, Valentin Popescu, Nicu Mihoc, Silviu Biriş, Patru Gavril, Vlad Zamfirescu, Samuel Tastet, Florin Zamfirescu, Alexandru Hasnaş, cu participarea extraordinară a actriţei Ioana Bulca, în rolul Aristizza.

Filmul lui Nae Caranfil "Restul e tăcere" a fost proiectat pentru prima dată la Cluj-Napoca, în iunie, anul trecut. Bugetul producţiei este unul record, de două milioane şi jumătate de euro.

Nae Caranfil a scris scenariul acestui film încă din 1989, care a fost deja premiat în mai multe concursuri internaţionale: Trofeul "Martin & Rossi" pentru cel mai bun scenariu al anului, Festivalul Internaţional de Film de la Paris 1995, Trofeul Hartley & Merrill - Los Angeles, 1999.

Filmul va putea fi vizionat în avanpremieră la CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex din Bucureşti şi la cinematograful Republica din Cluj.

Din 7 martie, filmul va rula pe marile ecrane la CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, Studio, în Bucureşti, dar şi în Cinema City din Iaşi şi Cinema City din Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici