Bătălia gadgeturilor inteligente. Ce modele vin pe piaţă şi cine le scoate

IPhone, lansat în 2007, a devenit un standard pentru industria "telefoanelor inteligente", toţi marii producători începând rapid să se orienteze şi să se raporteze la modelul Apple.

32 afișări
Imaginea articolului Bătălia gadgeturilor inteligente. Ce modele vin pe piaţă şi cine le scoate

Bătălia gadgeturilor inteligente. Ce modele vin pe piaţă şi cine le scoate (Imagine: www.gandul.info)

E şi cazul sud-coreenilor de la LG, producător care a anunţat o scădere a profitului cu 33% în al doilea trimestru. Pentru a se redresa, gigantul s-a concentrat asupra Androidului de la Google, scrie Le Figaro.fr. Pe scurt, producătorul de electronice, care a scos în premieră mobilul cu ecran tactil, modelul Prada, înainte de lansarea iPhone-ului, a anunţat că reintră în joc pentru dominaţia pieţei telefoanelor inteligente. Astfel, potrivit vicepreşedintelui de marketing pe telefonie mobilă LG, Chang Ma, până la sfârşitul anului, pentru a-şi concura principalul rival, compania va scoate pe piaţă 10 smartphone-uri, potrivit unei declaraţii acordate Wall Street Journal.

Telefoanele inteligente vor fi lansate sub marca Optimus, deja folosită de mai multe luni, acum scoasă de la naftalină.

Citeşte mai multe despre telefoanele inteligente pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici