Bela Fleck şi Patricia Barber vor concerta la Festivalul de Jazz de la Gărâna

Muzicienii americani Bela Fleck, câştigător a 13 premii Grammy, şi Patricia Barber se numără printre artiştii care vor concerta la Festivalul de Jazz de la Gărâna, judeţul Caraş-Severin, care va avea loc în perioada 22 - 25 iulie.

28 afișări
Imaginea articolului Bela Fleck şi Patricia Barber vor concerta la Festivalul de Jazz de la Gărâna

Bela Fleck şi Patricia Barber vor concerta la Festivalul de Jazz de la Gărâna

Organizatorul Festivalului de Jazz de la Gărâna, Marius Giura, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă care a avut loc la Timişoara, că printre formaţiile şi artiştii invitaţi anul acesta se numără Bela Fleck, cântăreţ american de banjo, câştigător a 13 premii Grammy, şi Patricia Barber, "prima vocalistă de anvergură care vine la Gărâna".

Potrivit acestuia, în poiana din satul Gărâna, judeţul Caraş-Severin, vor mai concerta Funky Growl (România), Elina Duni Quartet (Elveţia), Wolfert Brederode Quartet (Olanda), Marcin Wasilevski Trio (Polonia), Wolfgang Muthspeil (Austria) şi alţii.

Prezentatorul concertelor va fi Florian Lungu.

Giura a afirmat că preţul unui bilet pentru o zi costă 50 de lei, iar un abonament pentru toate zilele de festival costă 170 de lei.

Aceasta este cea de-a 14-a ediţie a Festivalului de Jazz de la Gărâna. Printre artiştii care au concertat la ediţiile precedente se numără Jan Garbarek, Mike Stern, Miroslav Vitous, Yellow Jackets, Victor Wooten, Steve Hackett, Stanley Jordan, Nguien Le şi Jean Luc Ponty.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici