Bilete între 42 şi 105 lei, la concertul Gotan Project (Video)

Concertul Gotan Project, care va fi prezentat la Bucureşti în cadrul Festivalului Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical "Viaţa e frumoasă", a fost mutat pe data de 27 noiembrie, urmând să se desfăşoare la Sala Palatului, biletele pentru spectacol având preţul cuprins între 42 şi 105 lei.

34 afișări
Imaginea articolului Bilete între 42 şi 105 lei, la concertul Gotan Project (Video)

Bilete între 42 şi 105 lei, la concertul Gotan Project (Imagine: Mediafax Foto)

Iniţial, concertul a fost anunţat pentru data de 26 noiembrie.

Concertul celebrei trupe de electrotango va închide Festivalul Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical.

Biletele pentru spectacol vor fi puse în vânzare începând cu 1 noiembrie şi vor fi disponibile în patru categorii de preţ - 105, 84, 63 şi 42 de lei, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Teatrului de Operetă "Ion Dacian", organizator al evenimentului.

Potrivit acestora, show-ul pe care Gotan Project îl pregăteşte pentru Capitală va fi unul "puţin diferit". De asemenea, Răzvan Dincă, directorul instituţiei, a declarat, într-un interviu acordat MEDIAFAX pe 15 octombrie, că va fi vorba de o "premieră mondială". "Le-am propus (...) să mixeze diferite bucăţi din opere clasice şi să le facă în stilul lor", a spus el.

Astfel, turneul european pe care Gotan Project urmează să-l susţină va debuta la Bucureşti, pe 27 noiembrie, urmând ca apoi să mai concerteze la Roma, Milano, Lausanne, Zagreb, Berlin, Londra, Bruxelles, Amsterdam, Paris, Varşovia, Lisabona şi Atena.

Trupa a mai concertat la Bucureşti în 2006.

Festivalul de Artele Spectacolului "Viaţa e frumoasă" va fi deschis cu spectacolul "Voievodul ţiganilor", de Răzvan Dincă.

Gotan Project - "Chunga's Revenge"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici