Ce îi aduce împreună pe Miley Cyrus şi Elon Musk?

  • Elon Musk va prezenta o ediţie a celebrei emisiuni de comedie „Saturday Night Live”.
  • CEO-ul Tesla o va avea drept invitată pe cântăreaţa Miley Cyrus.
  • Deşi rolul său de „om serios” nu îl recomandă la prima vedere pentru o astfel de ipostază, Musk şi-a dovedit deseori simţul umorului prin postările de pe Twitter.
2176 afișări
Imaginea articolului Ce îi aduce împreună pe Miley Cyrus şi Elon Musk?

Elon Musk şi Miley Cyrus, la „Saturday Night Live”

Elon Musk, CEO al companiei Tesla şi inginer şef al SpaceX, nu se pricepe doar la tehnologie. Miliardarul va prezenta ediţia din data de 8 mai a celebrei emisiuni de comedie „Saturday Night Live”, care a ajuns la sezonul cu numărul 46. Iar surprizele nu se opresc aici. În cadrul aceleiaşi ediţii a emisiunii, alături de Musk va fi invitată cântăreaţa Miley Cyrus.

Anunţul a fost făcut la doar câteva ore după ce capsula SpaceX Crew Dragon, care transporta patru astronauţi NASA, a andocat la Staţia Spaţială Internaţională, scrie npr.org.

Prezenţa unui CEO - sau a oamenilor de afaceri în general - nu este ceva obişnuit pe platoul emisiunii „Saturday Night Live”, după cum subliniază Associated Press. Dar nici Elon Musk nu este un director tipic, aşa că o astfel de colaborare, deşi surprinzătoare, ar putea fi un real succes.
 
Musk a devenit faimos şi pentru glumele de pe Twitter, pentru deschiderea faţă de formele de umor tipice mediului online, cât şi pentru ideile năstruşnice care îmbină tehnologia de top cu nevoia de divertisment resimţită de oameni tot mai acut.
 
În plus, deşi se va afla pentru prima oară în poziţia de gazdă a „Saturday Night Live” (SNL), Elon Musk nu este străin de televiziune. Fără a pune la socoteală programele de ştiri şi conferinţele de presă la care a participat, miliardarul a fost prezent la serialele de comedie de pe CBS „Young Sheldon” sau „The Big Bang Theory”, iar vocea lui s-a făcut auzită în cadrul animaţiilor „South Park”, „The Simpsons” şi „Rick and Morty”. Musk a apărut chiar şi în filmul „Iron Man 2”.
 
Anunţul a stârnit reacţii pro, dar şi contra pe reţelele de socializare. În orice caz, un lucru e cert: emisiunea va fi urmărită cu interes atât de admiratori, cât şi de cei mai sceptici.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici