Cirque du Soleil susţine încă un spectacol la Bucureşti, pe 9 februarie - VIDEO

Cirque du Soleil adaugă încă o reprezentaţie la turneul "Saltimbanco" de la Bucureşti, pe 9 februarie, de la ora 16.00, astfel încât va susţine în total nouă spectacole la Pavilionul Central al complexului Romexpo, în perioada 8 - 12 februarie, informează organizatorii, Events.

495 afișări
Imaginea articolului Cirque du Soleil susţine încă un spectacol la Bucureşti, pe 9 februarie - VIDEO

Cirque du Soleil susţine încă un spectacol la Bucureşti, pe 9 februarie - VIDEO (Imagine:www.cirquedusoleil.com)

"Primim în continuare nenumărate solicitări din toate colţurile ţării. Suntem încântaţi de faptul că avem posibilitatea să oferim fanilor încă o ocazie de a vedea acest spectacol fenomen", declară directorul general Events, Sorina Burlacu.

Începând de miercuri, biletele vor fi disponibile pe www.cirquedusoleil.com/saltimbanco, în reţeaua Eventim din magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi pe www.eventim.ro. Biletele au preţuri de 328,32 lei (Level 0 VIP), 218,88 lei (Level 0 Tribune), 120,38 lei (Level 1 Tribune), 286,54 lei (Premium seats), 437,76 lei (Level 00 Front Row).

"Saltimbanco" este cel mai longeviv spectacol al Cirque du Soleil şi a fost prezentat, începând din 1992, de nenumărate ori cu casa închisă publicului din lumea întreagă (Europa, America de Nord, America de Sud, Australia, Japonia, Noua Zeelandă), în total peste 11,5 milioane de fani entuziaşti. În 2007, spectacolul a fost readaptat.

Pornind de la un grup de 20 de artişti de stradă, la începuturile sale din 1984, Cirque du Soleil este în prezent o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 5.000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1.300 de artişti din aproape 50 de ţări diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe de pe şase continente s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până în prezent de Cirque du Soleil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici