Colindele lui Kate revin! Prinţesa de Wales va găzdui o slujbă de Crăciun şi va aduce un omagiu regretatei Regine

  • Evenimentul de la Westminster Abbey va aduce un omagiu regretatei Regine Elizabeth a II-a
  • Prinţesei i se va alătura şi invitaţi speciali
  • Prinţesa de Wales, în vârstă de 40 de ani, îşi va găzdui din nou serviciul anual de colinde de Crăciun
3587 afișări
Imaginea articolului Colindele lui Kate revin! Prinţesa de Wales va găzdui o slujbă de Crăciun şi va aduce un omagiu regretatei Regine

Hepta

Prinţesa de Wales va găzdui o slujbă de colinde de Crăciun la Westminster Abbey în decembrie, care va aduce un omagiu regretatei Majestăţii Sale Regina Elizabeth a II-a.

Kate, în vârstă de 40 de ani, va găzdui serviciul joi, 15 decembrie, care va fi difuzat pe canalul ITV în Ajunul Crăciunului. 

Scopul serviciului este de a recunoaşte abnegaţia în rândul comunităţilor din Marea Britanie şi de a sublinia importanţa sprijinirii britanicilor la nevoie în momentele dificile. Este conceput pentru a atrage oamenii de toate credinţele, precum şi oamenii non-religioşi. 

La evenimentul de anul trecut, Prinţesei de Wales i s-au alăturat soţul, Prinţul William, Sophie Wessex, Zara şi Mike Tindall, transmite Daily Mail

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici