Conquiztador.ro se relansează

IBU Pro TV, divizia online a Pro TV S.A., relansează, de joi, Conquiztador.ro, cel mai tare joc din internetul românesc.

5478 afișări
Imaginea articolului Conquiztador.ro se relansează

Conquiztador.ro se relansează

Pe lângă grafica atractivă, noul Conquiztador.ro oferă concurenţilor posibilitatea de a-şi personaliza atât prezenţa în camerele de chat, cât şi terenul de luptă, iar la finalul zilei să se regăsească în două topuri noi: topul jucătorilor ofensivi şi topul jucătorilor defensivi.

Din 10 iunie, jucătorii se pot baza şi pe prieteni. În cazul în care nu ştiu răspunsul corect, vor putea apela la cele patru variante ajutătoare: vocea jucătorilor (întreabă un prieten), 50/50, media răspunsurilor şi media răspunsurilor corecte.

Vizitatorii fideli vor avea ocazia să-şi mărească vistieria şi să cumpere galbenii pe care, până acum, îi puteau câştiga doar răspunzând corect la întrebări şi completând quiz-ul de intrare.

Cunoştinţele din istoria fotbalului, a baschetului, a gimnasticii sau a handbalului le vor fi testate în Goleador, un joc tematic dedicat lor, care se va alătura deja celebrului ConQUIZtador Junior.

Conquiztador.ro face parte din IBU Pro TV, divizia de online a Pro TV S.A., care operează site-uri de top din internetul românesc, precum www.stirileprotv.ro, www.sport.ro, www.acasatv.ro, www.perfecte.ro, www.profm.ro, www.protv.ro, www.kombat.ro, www.incont.ro, www.mtv.ro, www.infopro.ro, www.procinema.ro, www.cimemapro.ro, www.provideo.ro, www.hmultiplex.ro, www.wrestlingfan.ro şi www.crimetime.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici