Discovery redifuzează documentarul "Dezastrul din Colectiv", duminică, la ora 22:00 - VIDEO

Discovery Channel comemorează un an de la tragedia din Clubul Colectiv, difuzând duminică, 30 octombrie, de la ora 22:00 documentarul "Dezastrul din Colectiv".

707 afișări
Imaginea articolului Discovery redifuzează documentarul "Dezastrul din Colectiv", duminică, la ora 22:00 - VIDEO

Discovery redifuzează documentarul "Dezastrul din Colectiv", duminică, la ora 22:00 - VIDEO

Documentarul "Dezastrul din Colectiv" prezintă în ordine cronologică faptele care s-au petrecut în acea noapte în Bucureşti, aşa cum au fost relatate de cei direct implicaţi – supravieţuitori, familii ale acestora, autorităţi şi cadre medicale care au luat parte la operaţiunile de salvare.

De asemenea, programul conţine şi o reconstituire a momentelor de dinainte şi după izbucnirea incendiului. Nick Allder, expert internaţional în efecte speciale, multiplu premiat pentru producţii precum Alien (1979) sau Al cincilea element (1997), a luat parte la realizarea acestui proiect în calitate de consultant pentru aspecte ce ţin de siguranţă.

Producţia va fi disponibilă şi online pe www.discovery.ro/colectiv.

Documentarul a fost comisionat de către Discovery Networks, prin producătorul executiv Charlotte Reid, unei echipe româneşti conduse de Mihai Predescu, producător cu peste 20 de ani de experienţă în domeniul producţiei TV internaţionale.

Documentarul "Dezastrul din Colectiv" are o durată de 44 de minute şi va fi difuzat fără a fi întrerupt de reclame.

Discovery Communications satisface curiozitatea telespectatorilor printr-un portofoliu de branduri premium care oferă conţinut de non-ficţiune, sportiv şi pentru copii. Cu o acoperire de peste 3 miliarde de abonaţi la platformele sale pay-TV şi free-to-air din peste 220 de ţări şi teritorii, portofoliul Discovery include branduri globale precum Discovery Channel, TLC, IDx, Animal Planet, Discovery Science, Discovery Turbo Xtra/Velocity, precum şi OWN: Oprah Winfrey Network în Statele Unite, Discovery Kids în America Latină şi Eurosport, lider în furnizarea de conţinut sportiv premium în Europa.

Discovery oferă conţinut pe toate ecranele, prin intermediul Discovery VR, Seeker şi SourceFed Studios, precum şi prin servicii OTT şi de tipul TV Everywhere, precum Eurosport Player, Dplay, Discovery K!ds Play şi Discovery GO.

În Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa, 19 branduri Discovery ajung la peste 619 de milioane de abonaţi din 109 de ţări şi teritorii, fiind difuzate în 21 de limbi. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.discovery.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici