Ducesa Kate a spus care a fost metoda la care a apelat pentru a trece mai uşor peste cele trei naşteri

  • Soţia prinţului William a confirmat într-un interviu un zvon care circula de mai mulţi ani, respectiv că şi-a născut cei trei copii sub hipnoză.
  • Ducesa Kate spune că astfel a dorit să preia controlul asupra actului naşterii.
  • Catherine de Cambridge a oferit în premieră un interviu pentru un podcast, în care a vorbit despre viaţa sa ca mamă.
6537 afișări
Imaginea articolului Ducesa Kate a spus care a fost metoda la care a apelat pentru a trece mai uşor peste cele trei naşteri

Ducesa Kate confirmă: şi-a născut toţi copiii sub hipnoză

Faptul că ducesa Kate a apelat la hipnoză pentru a-şi trata violentele crize de greaţă de care a suferit în timpul sarcinilor era deja cunoscut. Participând în premieră într-un podcast, Happy Mum, Happy Baby, Kate a confirmat că şi-a născut cei trei copii sub hipnoză şi că nu i-a cerut părerea în acest sens tatălui micuţilor, prinţul William.

"Era ceva ce voiam să fac pentru mine", a spus aceasta. "Am văzut cu adevărat ce putere au meditaţia, respiraţia profundă (…) Când eram bolnavă în timpul sarcinii, mi-am dat seama că, prin intermediul acestor mici gesturi, aş putea prelua controlul în timpul naşterii", a explicat Kate.

Ducesa Catherine a vorbit în podcast-ul realizat de Giovanna Fletcher despre viaţa sa ca mamă a trei copii, dar şi despre copilăria sa. 

"Am avut o bunică uimitoare, care îşi petrecea mult timp cu noi, prin activităţi artistice şi de meşteşugărit, grădinărit în seră şi gătit şi încerc să includ aceste experienţe pe care ni le-a oferit în cele pe care le trăiesc alături de copiii mei acum", a povestit Kate, potrivit BBC.

De asemenea, ducesa în vârstă de 38 de ani a vorbit despre importanţa activităţilor în aer liber: "Cred că este grozav pentru starea fizică şi mintală şi pentru construirea unor baze în dezvoltare".

Interviul a făcut parte dintr-o campanie iniţiată de Kate privind o mai mare conştientizare a problemelor cu care se confruntă părinţii tineri.

Catherine şi prinţul William, care sunt căsătoriţi din 2011, au împreună trei copii, prinţul George, în vârstă de şase ani, prinţesa Charlotte, în vârstă de patru ani, şi prinţul Louis, de 22 de luni. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici