Ediţia de miercuri a "Serviciului Român de Comedie", urmărită de peste 2 milioane de telespectatori

Ediţia de miercuri a emisiunii "Serviciul Român de Comedie", difuzată de Pro TV, a fost lider de audienţă, înregistrând peste 2 milioane de telespectatori în minutul de aur, 21.39, informează televiziunea.

295 afișări
Imaginea articolului Ediţia de miercuri a "Serviciului Român de Comedie", urmărită de peste 2 milioane de telespectatori

Ediţia de miercuri a "Serviciului Român de Comedie", urmărită de peste 2 milioane de telespectatori

Multe glume bune, invitaţi cu umor şi personaje care dau dependenţă, toate au fost ingredientele unei seri de distracţie la "Serviciul Român de Comedie".

Emisiunea lui Toni Grecu a fost lider absolut de audienţă pe toate categoriile de public, iar în minutul de maximă audienţă, 21.39, atunci când peste 2 milioane de români urmăreau emisiunea, Pro TV a înregistrat pe publicul comercial un vârf de 10,3 puncte de rating şi 30,1% cotă de piaţă. Tot atunci, Antena 1 înregistra valori de patru ori mai mici, respectiv 2,6 puncte de rating şi 7,7 procente din cota de piaţă.

Emisiunea "Serviciul Român de Comedie" a fost lider de audienţă pe întreaga durată a difuzării (20.27 - 21.53). Pe publicul comercial - din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani -, Pro TV s-a clasat primul, cu o medie de 8 puncte de rating şi 23,1% cotă de piaţă, în vreme ce Antena 1 s-a clasat a doua, cu 3,9 puncte de rating şi 11,2 procente din cota de piaţă. Şi pe publicul din mediul urban, Pro TV a fost lider cu o audienţă medie, de 7,9 puncte de rating şi 17,5% cota de piaţă, în timp ce Antena 1 avea 4,4 puncte de rating şi 9,8 procente din cota de piaţă.

Miercuri seară, la Serviciul Român de Comedie", Toni Grecu a făcut schimb de glume cu medicul Nicolae Bacalbaşa, şi-a trimis agenţii pe teren cu un recensământ atipic acasă la Oana Zăvoranu, iar în "Clanul Lupilor" a fost petrecere mare de ziua lui Titel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici