FACEBOOK a picat luni seară. Cum au fost afectate conturile

Reţeaua de socialiare cea mai populară din lume, Facebook, cu peste un miliard de utilizatori, a fost indisponibilă pentru aproximativ 20 de minute luni seară, conform unui blog tehnololgic. Explicaţiile şefilor Facebook nu au întârziat să apară.

2182 afișări
Imaginea articolului FACEBOOK a picat luni seară. Cum au fost afectate conturile

FACEBOOK a picat luni seară. Care a fost motivul

Totul a pornit de la o schimbare a setărilor de domeniu pe care Facebook a decis să o opereze, informeaz Daily Mail.

Nu toată lumea a fost afectată însă de eroarea apărută pe reţeaua de socializare.

Un purtător de cuvânt al Facebook le-a cerut scuze utilizatorilor pentru neplăcerile create. "Am făcut o schimbare la structura noastră de DNS ceea ce a condus la faptul că unii utilizatori nu au putut să-şi acceseze conturile. Am detectat şi rezolvat problema repede iar acum suntem la capacitate maximă. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere creată", se anunţă în comunicatul de presă.

Tot luni, şi Google a avut probleme, iar unele servicii ale motorului de căutare nu au putut fi accesate pentru o perioadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici