Aproape o treime dintre tinerii americani navighează pe reţele de socializare la toaletă

Aproape o treime dintre tinerii americani (32%) cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani navighează pe reţelele sociale în timp ce se află la toaletă, arată un sondaj publicat luni.

401 afișări
Imaginea articolului Aproape o treime dintre tinerii americani navighează pe reţele de socializare la toaletă

Aproape o treime dintre tinerii americani navighează pe reţele de socializare la toaletă

În plus, 51% dintre americanii cu vârste cuprinse între 25 şi 34 de ani navighează pe reţele de socializare în timp ce se află la birou, mai mulţi decât orice altă categorie de vârstă, relevă acest studiu realizat de către Nielsen şi NM Incite.

Calculatorul personal rămâne sursa principală de conexiune la reţele ca Facebook şi Twitter, însă tot mai multe persoane le accesează pe telefonul mobil şi/sau tabletă, arată acest studiu publicat pe site-ul blog.nielsen.com.

Aproximativ 46% dintre persoanele chestionate afirmă că utilizează telefonul mobil pentru a se conecta la Internet, o creştere cu aproape zece puncte procentuale, faţă de un nivel de 37% anul trecut. Tabletele sunt utilizate ca platformă de conectare de către 16% dintre persoanele chestionate, faţă de 3% în 2011.

Facebook continuă să fie, de departe, site-ul cel mai popular în rândul americanilor, marcând o creştere exponenţială (1.047%) a vizitelor unice pe Pinterest, un site care permite postarea de fotografii sau link-uri despre lucruri de interes.

Cea mai mare parte a datelor a fost publicată în urma unei anchete realizate de către Institutul Nielsen în vara lui 2012 asupra a 1.998 de persoane cu vârste de peste 18 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici