Feerie vieneză în ajun de Crăciun, la Teatrul Naţional Bucureşti

Eastern Royal Orchestra din Sankt Petersburg vine, pentru al zecelea an consecutiv, în faţa publicului bucureştean, cu spectacolul "Regalul Vienez", care se va desfăşura pe 24 decembrie, începând cu ora 19.00, la Teatrul Naţional din Bucureşti (TNB).

200 afișări
Imaginea articolului Feerie vieneză în ajun de Crăciun, la Teatrul Naţional Bucureşti

Feerie vieneză în ajun de Crăciun, la Teatrul Naţional Bucureşti (Imagine: captură video)

Cei prezenţi la TNB vor asculta Strauss, se vor lăsa purtaţi pe valurile "Dunării Albastre" şi vor fi învăluiţi de celebrele valsuri vieneze, menite să aducă un plus de valoare operelor din secolele precedente.

Din orchestră face parte binecunoscutul acordeonist Evgheni Nagruzza, cel ce beneficiază de drepturile de autor acordate personal de Richard Galiano, acordeonistul numărul 1al lumii, informează un comunicat.

Alături de orchestră, pe scenă va fi prezentă faimoasa soprana Marina Raddis, prim solistă a Operei Naţionale din Chişinău.

Condusă de dirijorul Daniil Zaharov şi de concert maestro Natalia Negruzza, din Moscova, orchestra internaţională compusă din 27 de instrumentişti de primă clasă va întreprinde un turneu în marile oraşe europene. Spectacolul va ajunge şi în 10 oraşe din România, topind fiorii de gheaţă cu ritmuri muzicale de o frenezie şi o bună dispoziţie aparte.

Turneul naţional va cuprinde oraşele: Bârlad - 20 decembrie (Sala Teatrului), Tulcea - 21 decembrie (Sala Teatrului), Constanţa - 22 decembrie (Casa de Cultură a Sindicatelor), Ploieşti - 23 decembrie (Casa de Cultură a Sindicatelor), Bucureşti - 24 decembrie (Teatrul Naţional), Braşov - 25 decembrie (Sala Reduta), Focşani - 26 decembrie (Sala Teatrului), Bacău - 27 decembrie (Casa de Cultură a Sindicatelor), Iaşi - 28 decembrie (Teatrul Naţional ) şi Botoşani - 29 decembrie (Sala Teatrului).

Biletele pentru concertele din ţară se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole din fiecare oraş.

Biletele pentru concertul găzduit de Teatrul Naţional Bucureşti sunt disponibile în toată reţeaua Biletoo, la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online o pot face pe Biletoo.ro, BLT.ro şi Bilete.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici