Filme de Oscar, Europa League şi reality show-uri, în exclusivitate pe voyo.ro în luna februarie

Filme de Oscar, precum "Juno" şi "Slumdog Millionaire", meciuri din Europa League şi reality show-uri vor fi difuzate, în exclusivitate, pe voyo.ro, în luna februarie, potrivit unui comunicat.

227 afișări
Imaginea articolului Filme de Oscar, Europa League şi reality show-uri, în exclusivitate pe voyo.ro în luna februarie

Filme de Oscar, Europa League şi reality show-uri, în exclusivitate pe voyo.ro în luna februarie

Luna februarie vine pe voyo.ro cu oferte variate, pe gustul tuturor. De la Europa League, filme de Oscar, filmări exclusive sau reality show-uri, oferta voyo.ro din luna februarie este mai mult decât tentantă.

Până la finala de la Bucureşti, primăvara europeană începe pe voyo.ro: românul Costel Pantilimon poate face meciul vieţii în Manchester City - Porto. Superstarurile Europei se bat să ajungă în România, pentru finala de pe stadionul Naţional, în Manchester United - Ajax. Ambele meciuri vor fi difuzate live pe voyo.ro. Cea mai importantă dublă din fotbalul românesc în ultimii cinci ani, Steaua-Twente, va fi şi ea pe voyo.ro.

Urmaşii lui Lucian Bute se lansează în februarie pe voyo.ro. Fabrica de campioni ai României, gala care i-a dat pe Bute, Doroftei şi Diaconu, revine. "Noaptea Campionilor" prezintă noile senzaţii din boxul românesc - bombardierul Viorel Simon, Bogdan Dinu sau "americanii" Coajanu şi Gavril.

Pe voyo.ro se scrie istoria şi în skandenberg. După ce s-a pus cu 100, apoi cu 500 de concurenţi, campionul mondial Ion Oncescu se pune cu 1.000, iar eveniment va fi transmis integral pe voyo.ro.

Două filme, nouă Oscaruri: "Juno" şi "Slumdog Millionaire" vor fi şi ele disponibile în februarie pe voyo.ro, alături de alte premiere, precum "My Bloody Valentine", "The Women", "College" sau "Motherhood".

Voyo.ro este un site cu conţinut video premium, diversificat şi exclusiv, lansat de divizia de internet a Pro TV S.A. Pe voyo.ro utilizatorii găsesc cele mai tari şi mai actuale filme şi seriale, show-uri TV, transmisiuni live ale unor evenimente importante, producţii originale marca Pro TV şi Acasă, dar şi producţii ale celor mai mari case de producţie internaţionale, atât gratuit, cât şi contra cost.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici