Filmul „Sieranevada” se află în campanie de promovare pentru Oscar, la categoria ”cel mai bun film străin” - VIDEO

Lungmetrajul „Sieranevada”, în regia lui Cristi Puiu, este propunerea României la Oscarul pentru cel mai bun film într-o limbă străină şi se află, în această perioadă, în plină campanie de promovare în Statele Unite ale Americii.

1139 afișări
Imaginea articolului Filmul „Sieranevada” se află în campanie de promovare pentru Oscar, la categoria ”cel mai bun film străin” - VIDEO

Filmul „Sieranevada” se află în campanie de promovare pentru Oscar, la categoria ”cel mai bun film străin”

Astfel, până pe 6 decembrie 2016, la Los Angeles, sunt programate mai multe proiecţii speciale ale filmului şi întâlniri cu presa şi critica americană.

Actorii Rolando Matsangos şi Judith State sunt prezenţi la toate proiecţiile dedicate membrilor Academiei Americane de Film.

Participarea actorilor români şi campania de promovare a filmului „Sieranevada” în cursa pentru Oscar sunt susţinute de Institutul Cultural Român şi Centrul Naţional al Cinematografiei.

„Sieranevada” îi are în distribuţie pe actorii Mimi Brănescu, Dana Dogaru, Sorin Medeleni, Ana Ciontea, Judith State, Marin Grigore, Rolando Matsangos, Cătălina Moga, Ilona Brezoianu. Imaginea: Barbu Bălăşoiu. Sunetul: Jean Paul Bernard, Filip Mureşan şi Christophe Vintrignier. Costume: Maria Pitea. Montajul: Letiţia Ştefănescu şi Ciprian Cimpoi. Scenografia: Cristina Barbu. Producător: Anca Puiu.

„Sieranevada” a avut premiera în România la începutul acestei toamne. O cronică, la cald, despre premiera românească este disponibilă aici.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici