Filmul "Sunt o babă comunistă", de Stere Gulea, proiectat în premieră în Ungaria

Lungmetrajul "Sunt o babă comunistă", de Stere Gulea, care îi are în rolurile principale pe Luminiţa Gheorghiu, Marian Râlea, Anca Sigartău şi Ana Ularu, va fi proiectat în premieră în Ungaria, pe 1 martie, la Cinematograful Uránia, la Zilele Filmului Francofon.

892 afișări
Imaginea articolului Filmul "Sunt o babă comunistă", de Stere Gulea, proiectat în premieră în Ungaria

Filmul "Sunt o babă comunistă", de Stere Gulea, proiectat în premieră în Ungaria

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, evenimentul se înscrie în seria manifestărilor prin care Institutul Cultural Român din Budapesta participă la cea de-a patra ediţie a Zilelor Filmului Francofon, între 1 şi 9 martie, alături de Ambasada Franţei, Institutul Francez, alte ambasade şi institute culturale francofone acreditate la Budapesta, în cadrul Festivalului Francofoniei din capitala ungară.

"Sunt o babă comunistă" este cel mai recent film al regizorului Stere Gulea, cu un scenariu semnat de regizor alături de scriitorul Lucian Dan Teodorovici, pe baza romanului omonim al lui Dan Lungu. Volumul a fost publicat în traducerea maghiară a Gabriellei Koszta în 2008, la Editura Jelenkor, cu sprijinul financiar al ICR Bucureşti, în cadrul programului Translation and Publication Support.

Filmul va fi proiectat cu subtitrare în limba franceză şi traducere simultană la cască în limba maghiară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici