Fost preşedinte, viitor scriitor. Trump primeşte 100 de milioane de dolari pentru biografie

  • Donald Trump s-ar putea reprofila: este curtat intens de edituri şi de televiziuni
  • Şi alţi foşti preşedinţi americani au făcut bani frumoşi de pe urma cărţilor publicate după ce au părăsit Casa Albă
  • "Cărţile şi apariţiile TV sunt planul B, dacă nu câştigă războiul", au spus surse pentru New York Post
528 afișări
Imaginea articolului Fost preşedinte, viitor scriitor. Trump primeşte 100 de milioane de dolari pentru biografie

Cărţile despre actualul preşedinte al Statelor Unite au fost bestseller-uri în ultimii patru ani. Acum, că Donald Trump pare să-şi fi încheiat socotelile cu Casa Albă, întrebarea care stă pe buzele tuturor este "Cine-i publică biografia?". Cu 70 de milioane de votanţi, succesul pentru povestea lui Trump pare garantat.

New York Post speculează că Donald Trump ar fi semnat deja un contract de 100 de milioane de dolari pentru o carte şi pentru apariţii TV. E vorba de cartea care descrie perioada petrecută de acesta la Casa Albă. Trump nu a confirmat încă nimic şi e în continuare bombardat cu oferte.

De dragul comparaţiei, Barack şi Michelle Obama au semnat un contract de publicare în valoare de 60 de milioane de dolari cu Penguin după ce au părăsit Casa Albă. Obama urmează să-şi lanseze biografia, ‘A Promised Land’, pe 17 noiembrie. Cele 768 de pagini descriu începuturile vieţii sale politice şi vor avea parte şi de o continuare. Şi alţi preşedinţi americani au făcut bani frumoşi de pe urma cărţilor publicate după ce au părăsit Casa Albă. Bill Clinton a luat 15 milioane de dolari pentru biografia sa iar George W Bush 10 milioane.

Trump şi-a publicat memoriile în cartea The Art Of The Deal, din 1987, însă atunci l-a folosit pe Tony Schwartz să scrie în numele său. Schwarz a spus apoi:  “Mă îndoiesc că Trump a citit vreo carte cap-coadă în viaţa lui de adult.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici