FOTO | Competiţia fotografică Comedy Wildlife Photography 2017: De la imagini hazlii cu animale sălbatice la fragilitatea naturii

Dincolo de formele sale maiestuoase şi inimitabile, natura şi regatul animalier pot îmbrăca şi forme comice. Acesta este şi mesajul pe care competiţia fotografică Comedy Wildlife Photography Awards îl propune tutror celor pasionaţi de natură, dincolo de importanţa conservării speciilor.

1936 afișări
Imaginea articolului FOTO | Competiţia fotografică Comedy Wildlife Photography 2017: De la imagini hazlii cu animale sălbatice la fragilitatea naturii

Competiţia fotografică Comedy Wildlife Photography 2017: De la imagini hazlii

Competiţia fotografică Comedy Wildlife Photography Awards încă acceptă concurenţi cu cele mai amuzante imagini din regnul animal.  

Premiile anuale acordate pentru fotografie comică de natură (Comedy Wildlife Photography Awards) sunt acordate celor mai bune fotografii de natură care surprind animale în ipostaze neobişnuite, amuzante.

În ciuda abordării umoristice, premiile nu se acordă doar pentru amuzament.

"În ultimii doi ani am avut fotografii grozave”, au spus fotografii Paul Joynson-Hicks şi Tom Sullam care au fondat competiţia. "Vrem să vedem mai multe animale reprezentate ca înainte. Mergeţi şi fotografiaţi în aer liber, oriunde v-aţi afla... o veveriţă ar putea cîştiga concursul. Vrem să atragem atenţia asupra conservării animalelor de pe mapamond, aşa că oriunde v-aţi afla, fotografiaţi aceste lucruri sălbatice!”

Termenul limită pentru înscrieri este 30 septembrie, aşa că multe imagini minunate sunt aşteptate în continuare.

Printre fotografiile nominalizate în acest an se numără imaginea unui cangur care exersează „tehnici Kung Fu” în Australia, reacţia unei tinere foci-elefant şi o vulpe curajoasă care a decis să se uşureze tocmai pe un teren de golf.

Într-o altă imagine, o girafă pare să fi prins un mic avion cu gura sa în mijlocul savanei Masai Mara din Kenya.

O altă fotografie surprinde o pupăză - una dintre cele mai graţioase creaturi înaripate, căzând spectaculos de pe o creangă, în Ungaria, în timp ce suratele sale o privesc apatic.

Fotografii Paul Joynson-Hicks şi  Tom Sullam au fondat acest premiu pentru a pune în lumină eforturile privind conservarea speciilor, dar şi umorul involuntar care există în mirifica lume a animalelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici