Frédéric Beigbeder, arestat pentru posesie de cocaină

Scriitorul şi jurnalistul Frédéric Beigbeder a fost arestat preventiv, în noaptea de luni spre marţi, la Paris, pentru posesie de cocaină, însă a fost pus în libertate după audiere, informează surse apropiate anchetei, citate de lci.fr.

15 afișări
Imaginea articolului Frédéric Beigbeder, arestat pentru posesie de cocaină

Frédéric Beigbeder, arestat pentru posesie de cocaină

Autorul celebrului roman "99 F", tradus în română cu titlul "199.000 lei", adaptat, recent, pentru marele ecran, a fost surprins de poliţie în timp ce priza cocaină pe capota unei maşini, marţi dimineaţa, în jurul orei 3.00, potrivit surselor.

Beigbeder era însoţit de un prieten. La vederea poliţiştilor, cei doi au luat-o la fugă, dar au fost prinşi un pic mai târziu şi, ulterior, arestaţi preventiv şi duşi la sediul serviciului de investigaţii al poliţiei comunitare de proximitate din arondismentul VIII al capitalei franceze.

În ceea ce-l priveşte pe Beigbeder, se pare că acesta avea asupra lui două punguţe cu cocaină.

În octombrie 2007, Frédéric Beigbeder a venit la Bucureşti pentru a lansa ultima sa carte, "Iartă-mă!... Ajută-mă!..."/ "Au secours pardon", apărută la editura Pandora M, o continuare a aventurilor personajului Octave Parango, din romanul "199.000 lei".

Beigbeder a mai fost în România în mai 2006, pentru premiera spectacolului de teatru "Dragostea durează trei ani", în septembrie 2005, pentru a-şi lansa romanul "Egoistul romantic", şi în noiembrie 2004, cu ocazia Festivalului de Film BiFEST, când a vorbit despre experienţa sa în publicitate.

Frédéric Beigbeder a fost copywriter la agenţia de publicitate Young and Rubicam, care l-a concediat în urma publicării romanului "99 F". La editura Pandora M, parte a editurii Trei, au mai apărut de acelaşi autor "199.000 lei", "Dragostea durează trei ani", "Memoriile unui tânăr ţicnit", "Nuvele sub ecstasy", "Egoistul romantic".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici