Future Shorts sărbătoreşte un an de prezenţă în România

Festivalul Future Shorts sărbătoreşte un an de la lansarea în România, sâmbătă, la Galeriile ArtExpo de la Teatrul Naţional Bucureşti, cu o serie de proiecţii de scurtmetraje şi mini-concerte, informează organizatorii.

18 afișări
Imaginea articolului Future Shorts sărbătoreşte un an de prezenţă în România

Future Shorts sărbătoreşte un an de prezenţă în România

Printre filmele din colecţia internaţională Future Shorts care vor fi proiectate se numără:

"La Paradoja De Arrows", regizat de Jorge Caballero, care vorbeşte despre capcana rutinei zilnice,

"Shame", al britanicului Tom Greens, care aminteşte că fiecare om are câte un secret ascuns adânc, şi

"Contamination" (Marea Britanie, 2009), în regia lui Carl Stevenson, producţie care prezintă o lume viitoare care se dezintegrează şi în care totul scapă de sub control.

După filmele internaţionale, publicul va putea urmări şi vota o serie de scurtmetraje româneşti din competiţia locală Future Shorts, secţiunea "Cursa pe bandă", selectate de juriul compus din Tudor Giurgiu, Dragoş Bucur, Alin Ludu Dumbravă, Matei Branea, Ada Solomon şi Irina Margareta Nistor.

Ada Solomon va fi invitata specială a serii, va prezenta filmele româneşti înscrise în competiţie şi va vorbi despre felul în care spectatorii îi pot susţine pe tinerii cineaşti.

Sâmbătă, atmosfera de la after party va fi susţinută de o echipă formată din trei dintre cei mai apreciaţi DJ de drum 'n' bass din România: SEB, VRT şi hiJACK.

Biletele pentru evenimentul de sâmbătă, care va începe la ora 21.00, sunt disponibile la intrarea în sălile ArtExpo ale TNB.

Preţul unui bilet este de 20 de lei şi oferă acces la programul întregii seri - scurtmetraje şi afterparty.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici