GAFĂ LA CNN: Greşeala care a făcut înconjurul lumii - FOTO

O greşeală făcută de un angajat al CNN a făcut înconjurul lumii.

16479 afișări
Imaginea articolului GAFĂ LA CNN: Greşeala care a făcut înconjurul lumii - FOTO

GAFĂ LA CNN: Greşeala care a făcut înconjurul lumii

Un angajat al CNN a comis o gafă când a greşit localizarea Londrei pe o hartă a Marii Britanii, scrie dailymail.co.uk.

Harta, care plasa capitala Marii Britanii în regiunea Norfolk, a fost folosită duminică într-un buletin de ştiri despre un scandal legat de interceptări telefonice. Cornwall a fost indicat corect pe hartă, deşi nu avea nicio legătură cu ştirea.

O persoană care a observat greşeala a făcut o fotografie a ecranului şi a postat-o pe Twitter, iar imaginea a devenit cunoscută cu ajutorul internetului.

Aceasta nu este pentru prima dată când televiziunile fac astfel de greşeli. În urmă cu doar câteva săptămâni, Fox News a şters complet Croaţia de pe harta Europei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici