Gala Premiilor UNITER: Au fost puse în vânzare bilete pentru prima dată în istoria evenimentului

Uniunea Teatrală din România (UNITER) a pus în vânzare bilete pentru gala premiilor UNITER 2015, care se va desfăşura pe 25 mai, la Bucureşti, fiind pentru prima dată în istoria evenimentului când cei interesaţi pot cumpăra tichete la manifestare.

334 afișări
Imaginea articolului Gala Premiilor UNITER: Au fost puse în vânzare bilete pentru prima dată în istoria evenimentului

Gala premiilor UNITER: Au fost puse în vânzare bilete pentru prima dată în istoria evenimentului (Imagine: Mediafax Foto / Silviu Matei)

Gala pemiilor UNITER va avea loc pe 25 mai, de la ora 21:00, în Sala Mare a Teatrului Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti (TNB).

Potrivit unui comunicat remis MEDIFAX, pentru prima dată în istoria galei, au fost puse în vânzare bilete pentru spectacolul care va celebra 25 de ani de la înfiinţarea UNITER.

Biletele pot fi cumărate începând de sâmbată de la casa de bilete a TNB şi online, pe www.bilet.ro şi www.tnb.ro.

Biletele pot fi achiziţionate la preţurile de 60 de lei (categoria I), 40 de lei (categoria a II-a) şi 20 de lei (categoria a III-a).

Conform statutului Uniunii Teatrale din România, Senatul UNITER acordă la gală premiul de excelenţă, premiile pentru întreaga activitate şi premiile speciale.

Regizorii Andrei Şerban şi Victor Ioan Frunză şi actorul Vlad Ivanov se numără printre nominalizaţii celei de-a XXIII-a ediţii a galei premiilor UNITER, care se va desfăşura pe 25 mai.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici