Google celebrează Crăciunul cu un logo muzical

Motorul de căutare Google şi-a modificat, sâmbătă, logoul de pe pagina sa principală, pentru a marca sărbătoarea de Crăciun, cu un logo muzical.

643 afișări
Imaginea articolului Google celebrează Crăciunul cu un logo muzical

Google celebrează Crăciunul cu un logo muzical

Motorul de căutare american nu a ratat ocazia de a-şi împodobi logoul cu decoraţiile tradiţionale de Crăciun. Sâmbătă, Google afişează pe pagina lui principală un mini pian ludic.

Sub fiecare dintre cele şase litere care compun cuvântul "Google" se află un pătrat de culoare diferită. Utilizatorul are posibilitatea de a apăsa cu un click pe fiecare pătrat, iar după fiecare apăsare, cele şase litere din cuvântul "Google" se transformă pe rând, în simboluri care reprezintă un fulg de zăpadă, un Moş Crăciun, un clopoţel, un om de zăpadă, o lumânare şi un cadou de sărbători.

După transformarea literelor în simboluri, logoul - alcătuit din cele şase simboluri - începe să "danseze", pe un fond negru, pe ritmurile celebrei piese de Crăciun "Jingle Bells".

Google îşi modifică frecvent logoul pentru a omagia personalităţi ale culturii universale sau pentru a marca momente speciale din istoria lumii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici