Hormonii, "nutreţul" din epoca fast-food, duminică, la "România, te iubesc! "

O anchetă despre hormoni, "nutreţul" din epoca fast-food, va fi prezentată în emisiunea "România, te iubesc!", difuzată duminică, de la ora 18.00, pe Pro TV şi pe voyonews, noul canal online de ştiri www.voyo.ro, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

413 afișări
Imaginea articolului Hormonii, "nutreţul" din epoca fast-food, duminică, la "România, te iubesc! "

Hormonii, "nutreţul" din epoca fast-food, duminică, la "România, te iubesc! " (Imagine: Pro TV)

Pericolele din farfurie pândesc la fiecare înghiţitură şi până şi cei mai preocupaţi de un stil de viaţă cât mai sănătos nu ştiu cu adevărat ce mănâncă. Duminică, la "România, te iubesc!", corespondentul Ştirilor Pro TV Anca Nastasi aduce în faţa telespectatorilor un subiect greu de digerat şi dezvăluie care sunt hormonii cu care sunt îndopate animalele sacrificate în industria alimentară şi ce efect au aceste substanţe chimice asupra sănătăţii noastre.

Cei mai afectaţi de această problemă sunt copiii, care se confruntă cu dezechilibre majore. "De ce vârsta pubertăţii a scăzut la fete de la 12 la 10, chiar 8 ani, de ce sunt tot mai multe cazuri în care băieţilor le cresc sâni, de unde epidemia de obezitate printre copii, la toate acestea vom căuta răspunsuri la «România, te iubesc!»", a declarat Anca Nastasi.

Emisiunea va fi difuzată duminică, de la ora 18.00, pe Pro TV şi pe voyonews, noul canal online de ştiri www.voyo.ro.

Dezvăluirile nu se vor opri aici, deoarece Anca va arăta şi câte chimicale mănâncă un animal crescut intensiv, ce tratamente ia pentru a nu se îmbolnăvi şi, nu în ultimul rând, care sunt motivele din cauza cărora nu se poate reproduce fără injecţii cu hormoni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici