"În culisele energiei", o nouă emisiune în grila TVR1 - VIDEO

TVR1 va lansa, vineri, 17 aprilie, de la ora 18.00, o nouă emisiune-serial intitulată "În culisele energiei", dedicată înţelegerii domeniului energiei, a avantajelor cunoaşterii pieţei şi a tehnologiilor.

565 afișări
Imaginea articolului "În culisele energiei", o nouă emisiune în grila TVR1 - VIDEO

"În culisele energiei", o nouă emisiune în grila TVR1 (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Publicul va afla că poate schimba oricând furnizorul de energie (nu mai există consumatorul-captiv) şi că există şi în România companii care furnizează energie în regim personalizat, conform nevoii de consum, se arată într-un comunicat remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

Totodată, oamenii vor afla ce înseamnă toate reperele de pe factura de energie, ce plătesc, de ce plătesc, cât costă fiecare serviciu scris în factură.

De asemenea, emisiunea prezintă momente din istoria energiei, descrie drumul energiei de la producţie la priza din casă şi prezintă soluţii de eficientizare şi economisire. Sunt prezentate trend-urile din energie, cum ar fi: conservarea energiilor clasice; conceputul energy prosumer (un consumator poate deveni, simultan, şi producător); conceptul consumatorului inteligent (care îşi dozează consumul de energie în funcţie de nevoi - o situaţie demand-response, funcţională în economiile puternice, dar aflată încă la început de drum la noi).

"În culisele energiei" este o emisiune creată în parteneriat (coproducţie) de TVR şi EVA Energy, durează 26 de minute, este realizată în cheie de reportaj şi este prezentată de Christian Hagmann – expert în domeniul energiei.

EVA Energy este furnizor autorizat de energie electrică. Este prima companie din România care oferă abonamente la energia electrică şi este o companie cu capital 100% românesc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici