Institutul Cervantes îşi va desfăşura activitatea, din 10 august, în clădirea Hotelului Cişmigiu

Institutul Cervantes din Bucureşti îşi va desfăşura activitatea într-un nou sediu, în clădirea Hotelului Cişmigiu de pe Bulevardul Elisabeta, începând de vineri, potrivit unui comunicat.

235 afișări
Imaginea articolului Institutul Cervantes îşi va desfăşura activitatea, din 10 august, în clădirea Hotelului Cişmigiu

Institutul Cervantes îşi va desfăşura activitatea, din 10 august, în clădirea Hotelului Cişmigiu

Noul sediu dispune de săli de curs, bibliotecă, un auditorium şi sală de expoziţii.

De asemenea, cursurile de limbă spaniolă vor continua la noul sediu, anunţă reprezentanţii institutului.

Într-un comunicat remis MEDIAFAX în iunie, Instituto Cervantes din Bucureşti îşi exprima satisfacţia de a fi luat parte la renovarea unui edificiu emblematic al Bucureştiului aşa cum este Hotelul Cişmigiu, care a fost cumpărat şi, din 2009, restaurat de compania spaniolă Hercesa.

Institutul Cervantes din Bucureşti s-a deschis oficial în ianuarie 1995 şi a avut sediul în zona Batiştei.

Directorul institutului este Juan Carlos Vidal García.

Institutul Cervantes este o instituţie creată de Spania în anul 1991, cu scopul de a promova şi preda limba spaniolă şi de a difuza cultura Spaniei şi a ţărilor vorbitoare de limba spaniolă. Sediul central al instituţiei se află la Madrid şi la Alcalá de Henares, oraşul unde s-a născut scriitorul Miguel de Cervantes.

Institutul Cervantes este prezent pe patru continente, cu peste 40 de centre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici