Johnny Depp a fost forţat să părăsească franciza de filme Fantastic Beasts

  • Actorul Johnny Depp nu va mai apărea în următoarele filme "Fantastic Beasts"
  • El a jucat rolul vrăjitorului Grindelwald în primele două părţi din seria care serveşte drept prequel pentru Harry Potter
  • Decizia studiourilor Warner Bros vine după ce actorul a pierdut procesul de calomnie cu tabloidul The Sun
2961 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp a fost forţat să părăsească franciza de filme Fantastic Beasts

Nu-l vei mai vedea pe Johnny Depp în următoarele filme din seria Fantastic Beasts, după ce actorul a pierdut cazul de calomnie cu tabloidul britanic The Sun. Actorul a dat în judecată publicaţia, după ce The Sun l-au etichetat drept "om care-şi bate soţia".

Într-o scrisoare adresată fanilor, Depp a explicat că i s-a cerut să renunţe la rolul vrăjitorului Grindelwald, pe care-l interpreta în Fantastic Beasts, şi că "respectă şi este de acord cu această decizie". Actorul spune totuşi că nu este de acord cu decizia instanţei, pe care o consideră "ireală" şi la care plănuieşte să facă apel.

Studiourile Warner Bros au confirmat plecare lui Depp şi spun că vor da rolul unui alt actor în partea a treia din seria de filme cu vrăjtori. "Îi mulţumim lui Johnny pentru munca sa de până acum".  Conform Warner Bros, al treilea film din povestea ce prevede seria Harry Potter este deja în producţie şi va fi lansat în vara lui 2022.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici